21+ test bij Kronenburgh IBS

Voldoe je niet aan de toelatingscriteria voor de Bachelor opleiding, maar denk je het niveau van de opleiding toch aan te kunnen? Doe dan de ‘Kronenburgh IBS 21+ test’.

Je kunt de test maken wanneer je in het jaar dat je de opleiding wilt starten op 1 oktober 21 jaar bent.

De 21+ test bestaat uit een capaciteitentest en een Engelse taaltest.

Je kunt een e-mail sturen om een afspraak te maken: info@ibs-kronenburgh.nl.

Beide tests kunnen op 1 dag worden gemaakt in ons collegegebouw.

Capaciteitentest

Wij maken gebruik van het testinstrument: Pearson DAT voor HRM. DAT staat voor differentiële aanleg test: een capaciteitentest. Werkgevers gebruiken deze test ook bij de werving en selectie van personeel. Vandaar dat er in de naam van de test ook staat ‘voor HRM’.

De test omvat verschillende testgebieden: Figurenreeksen, Rekenvaardigheid, Analogieën, Ruimtelijk inzicht, Taalgebruik, Snelheid en nauwkeurigheid, Woordbeeld en Praktisch inzicht.

Voor deelname aan de ‘Kronenburgh 21+ capaciteitentest’ brengen wij € 125,- in rekening. Je ontvangt een factuur die voorafgaand aan de testafname moet zijn voldaan.

Engelse taaltest

De Engelse taaltest richt zich op de onderdelen: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Het doel van de test is het bepalen van jouw niveau Engels. Je dient bij aanvang van de Bachelor opleiding te beschikken over minimaal B1 (gemiddeld een 7). Voor aanvang van het tweede collegejaar moet je beschikken over het niveau B2. Wij toetsen daarom als onderdeel van de ‘Kronenburgh 21+ test’ op B2 niveau. Dan kunnen we je na de testafname aangeven of je toegang krijgt tot het eerste college jaar en wat je nog moet doen ook toegang te krijgen tot het tweede collegejaar.

Voor deelname aan de ‘Kronenburgh 21+ taaltest’ op B2 niveau brengen wij € 99,- in rekening. Je ontvangt een factuur die voorafgaand aan de testafname moet zijn voldaan.

De test kan in ons gebouw en online worden gemaakt.

IELTS opleiding en test

Wanneer blijkt dat je niet over het juiste niveau Engels beschikt, adviseren wij je een IELTS-opleiding te volgen bij bijvoorbeeld het Kronenburgh Language College in Den Haag: zie www.lc-kronenburgh.nl. Ook nu weer voor het behalen van minimaal niveau B1, maar natuurlijk beter: direct het B2 niveau behalen.

De B2 test, als onderdeel van de ‘Kronenburgh 21+ test’, geeft geen toelating tot een Engelstalige Universiteit. Hiervoor moet je de IELTS test doen. Dit kan ook tijdens het eerste collegejaar. Het niveau dat je moet behalen is IELTS 5.5; (lezen en schrijven 5.5). Nog slimmer is het om de IELTS-opleiding en / of de IELTS-test af te ronden voorafgaande aan de Bachelor opleiding bij Kronenburgh International Business School Den Haag.

Wanneer gekozen wordt voor het afleggen van de IELTS test kan de ‘Kronenburgh 21+ taaltest’ op B2 niveau komen te vervallen en worden deze kosten ook niet in rekening gebracht.

IELTS test kan worden gedaan op elk bltc-testcentre.

Bestel studiegids in print
Download digitale studiegids