Higher Nationals HNC en HND van Pearson

verzorgt door Kronenburgh International Business School

De bachelor opleiding van Kronenburgh International Business School is opgebouwd uit 3 collegejaren: (1) het Higher National Certificate HNC (propedeuse), (2) het Higher National Diploma (associate) en (3) het Top-up year. Het HNC en HND verzorgt Kronenburg onder toezicht van Pearson. HNC en HND tezamen noemen we de Higher Nations: binnen het Engelstalige onderwijs een begrip,  Elk collegejaar wordt zo afgesloten met een certificaat, diploma of een graad. Steeds een mooi resultaat om te behalen. Zo is de internationale erkenning gewaarborgd.

HNC en HND opgebouwd uit BTEC units

Onze Engelstalige HNC en HND zijn samengesteld uit BTEC units.

BTEC is een internationaal gebruikt onderwijssysteem van Pearson. De kwaliteit van de opleiding wordt dan ook wereldwijd bewaakt door Pearson.

Een BTEC unit is een set collegedagen rond één onderwerp zoals ‘Bedrijfsstrategie’ of ‘E-commerce’. BTEC is ontwikkeld in samenwerking met een breed scala aan betrokkenen zoals studenten, werkgevers, hoger onderwijsaanbieders, hogescholen en vakdeskundigen om ervoor te zorgen dat de kwalificaties voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. BTEC-ontwikkelaars werken ook nauw samen met de relevante professionele instanties om te zorgen voor afstemming op erkende professionele normen. Daarom worden BTEC-kwalificaties algemeen erkend door het bedrijfsleven en het hoger onderwijs als waardevolle beroepskwalificatie.

Kronenburgh International Business School volgt de leerlijn Business. Een leerlijn is een serie van BTEC units volgens de richtlijnen van Pearson. Het met goed gevolg doorlopen van een leerlijn mag dan resulteren in een certificaat of diploma:

  • BTEC International Level 3 Extended Diploma in Business;
  • BTEC Level 4 Higher National Certificate in Business;
  • BTEC Level 5 Higher National Diploma in Business.
Legal Residency in The Hague at Kronenburgh International Business School
Student housing in The Hague near Kronenburgh International Business School

Higher Nationals HNC + HND

Kronenburgh verzorgt onder licentie van Pearson het programma HNC en HND, tezamen aangeduid als de Higher Nationals. Kortom het Engelstalige internationale hoger beroepsonderwijs (HBO / universitair).

Het eenjarige Higher National Certificate HNC zien we in het Nederlandse onderwijssysteem als een propedeuse jaar. HND vergelijkt Nuffic met 3 jaar HBO en voor Duo is het vergelijkbaar met een associate degree (voor meer informatie). Tezamen is het weer een EQF5 binnen het Europese opleidingswaarderingssysteem.

De Higher Nationals worden door Pearson wereldwijd aangeboden (voor meer informatie).

Binnen Kronenburgh International Business School, richten wij ons op HNC en HND for Business. In deze richting zijn er weer verschillende specialisaties mogelijk: International Business, Marketing, Human Resource Management, Procurement and Supply, Law, Accounting and Finance, Entrepreneurship.

Awarding body Pearson

Pearson is de grootste certificaat en diploma toekenningsinstantie (awarding body) in het Verenigd Koninkrijk met academische en beroepskwalificaties die wereldwijd worden erkend en gebenchmarkt. Pearson is zo ’s werelds meest toonaangevende leerbedrijf. Elk jaar krijgen meer dan 100.000 BTEC-studenten met hun behaalde diploma toegang tot een universiteit.

Kronenburgh International Business School mag de Pearson BTEC opleidingen in licentie verzorgen. Kronenburgh maakt zo deel uit van Pearson’s internationale netwerk van vocational colleges, business schools en universiteiten.

Het certificaat (HNC) en diploma (HND) wordt dus afgegeven door Pearson: de ‘Awarding body’. Hiermee is de internationale erkenning gewaarborgd.

Student Corps in The Hague near Kronenburgh International Business School