Met een havo-, mbo 4-diploma en overgangsbewijs vwo 4>5 of 5>6 naar de universiteit

Binnen het internationale onderwijs is het mogelijk om met een havo- of mbo 4-diploma of een overgangsbewijs vwo 4>5, 5>6 toegang te krijgen tot het universitaire onderwijs. Kronenburgh International Business School verzorgt internationaal onderwijs. Een unieke manier om via een short-cut zowel in voltijd als in deeltijd op te gaan voor een universitaire bachelor.

Kijk eerst goed naar jezelf

Kan ik het niveau aan?

Kun je goed leren? Was je basisschool advies vwo of havo-vwo? Is je pad tot nu toe anders verlopen, maar heb je wel meer in huis? Merk je dat je je bent blijven ontwikkelen en gaat/ging het je op havo of mbo4 te makkelijk af? Ben je over gegaan van vwo 4>5 of 5>6 maar ben je ergens gestruikeld op een voor ons minder relevant vak. Ben je goed instaat om boven de stof uit te stijgen en verbanden te zien?

Is mijn Engels goed genoeg?

Het internationale onderwijs van Kronenburgh is in het Engels. Met je havo mbo4 Engels (B1) en VWO B2 kun je toegang krijgen, maar we zien wel graag een ‘goed’ cijfer.

Ligt mijn toekomst in het bedrijfsleven, als leidinggevende en als lid van het MT?

Je kiest voor de Bachelor International Business Management omdat jij jezelf later ziet werken binnen het (internationale) bedrijfsleven. Je bent ook iemand die graag het initiatief en de verantwoordelijkheid neemt: een toekomstig leidinggevende. Eigenlijk leggen we de lat nog hoger. Want de missie van Kronenburgh is: ‘To educate talent for future board positions’. Hebben we een gezamenlijk doel? Laten we dan samen aan de slag gaan.

Wil je praktijk maar ook de theorie?

Voor de mbo-er is het reeds bekend; voor de havist is het nieuw. Het hoger onderwijs is veel meer gericht op de praktijk. Voor het efficiënt en effectief inrichten van het werk binnen het bedrijfsleven bestaan vele theorieën. Wil jij die theorieën en modellen leren toepassen in de praktijk?

Legal Residency in The Hague at Kronenburgh International Business School

En?

Beantwoord je de bovenstaande vragen positief? Dan is aanmelden bij Kronenburgh een slimme zet. Je haalt eerder je Bachelor. Je haalt een universitaire Bachelor. Je haalt een internationaal erkende Bachelor. Je hoeft niet eerst VWO te doen om toegang te krijgen tot een universitaire bachelor. Je hoeft niet eerst op het HBO te starten om dan alsnog over te stappen naar een Universitair programma. Ga je door voor de universitaire master in dezelfde studierichting? Dan hoef je niet eerst een pré master te doen.

Dit zijn weer de voordelen van particulier internationaal onderwijs bij Kronenburgh.

(Kijk wel goed naar de toelatingscriteria van de universiteit van je keuze. Toelatingscriteria veranderen vaak.)

Twijfel?

Kom kennismaken tijdens de inloopavonden.

Doe de 18+ / 21+ intake toets om je capaciteiten nog beter te leren kennen (niet verplicht).

Haal je het eerste collegejaar, ontvang je het Higher National Certificate HNC (vergelijkbaar met het Nederlandse associate). Haal je het tweede jaar, ontvang je het Higher National Diploma HND (vergelijkbaar met 3 HBO / 2 Universitair). Er is dus altijd een fall-back doordat je ook tussentijds een internationaal certificaat of diploma kunt halen. Maar met jouw ambitie ga je natuurlijk voor de bachelor!

Legal Residency in The Hague at Kronenburgh International Business School