Top-up Business and Management van University of Essex

verzorgd door Kronenburgh International Business School

De bachelor opleiding Business and Management van Kronenburgh International Business School is opgebouwd uit 3 collegejaren: (1) het Higher National Certificate HNC, (2) het Higher National Diploma HND en (3) het Top-up year. Het Top-up year wordt aangeboden binnen de kaders van de Universiteit of Essex. Het is ook de University of Essex die de uiteindelijke bachelorgraad verstrekt.

Top-up Business and Management

De Top-up Business and Management is het laatste collegejaar van het bachelors programma zoals Kronenburgh International Business School dit aanbiedt.

Nadat in het tweede collegejaar (HND) studenten hun eigen specialisatie hebben gekozen, volgen de studenten in het derde collegejaar weer hetzelfde collegeprogramma. Wel is er tijdens het internship en de research-opdracht weer alle ruimte om te focussen op de specialisatie uit het tweede jaar.

Met een bachelor in Business en Management leg je een brede basis en behoud je alle ruimte voor je toekomstige weg binnen het bedrijfsleven. Je hebt een specialisatie, maar bent ook zeer breed inzetbaar. Dit staat mooi op je CV. Zo willen we onze afstudeerders ook graag positioneren. Zo maken Kronenburgers het verschil.

Legal Residency in The Hague at Kronenburgh International Business School
Student housing in The Hague near Kronenburgh International Business School

University of Essex

De University of Essex, opgericht in 1963, ligt net buiten Colchester, met nog twee campussen in Loughton en Southend-on-Sea. Het midden, westen en zuidwesten van Essex is een van de meest welvarende delen van Oost-Engeland en maakt deel uit van de Londense forenzengordel. Er is hier een grote middenklasse en het gebied staat alom bekend om zijn privéscholen. De University of Essex is een openbare universiteit.

In de rankings wordt de universiteit van Essex gewaardeerd als een over het algemeen een goede universiteit op het gebied van faciliteiten, clubs en verenigingen en onderwijs. Zoals de Engelsen het zeggen: it is a desent universiteit. Een van de top 5 redenen om voor de University of Essex te kiezen is dat het onderwijs van hoge kwaliteit is. Het onderwijs aan de University of Essex heeft een gouden rating in het Teaching Excellence Framework (TEF). Dit betekent gebruik maken van de beste onderwijs-, leeromgevingen en studentresultaten in het VK. Ook het online leermateriaal dat Kronenburgh gebruikt, krijgt ook goede evaluaties. Kortom met een bachelorgraad van de Universiteit van Essex kun je voor de dag komen.

Blended learning

Het derde collegejaar van de Bachelor Business and Management is called the Top-up year.

Net als HNC en HND is dit jaar opdrachtgebaseerd (assignment based). Units worden dus afgerond door het maken van een opdracht.

Het aantal studiedagen op Kronenburgh wordt teruggebracht van voltijd naar deeltijd. Zo kun je meer tijd besteden aan de stage (internship) bij een bedrijf en het werken aan de opdrachten.

Tijdens de collegedagen op kronenburgh gebruiken we het online leermateriaal aangeboden door de University of Essex, als onderdeel van Kaplan International Pathway. Het leermateriaal omvat specifieke literatuur, hoorcolleges en discussieplatforms. De docenten van Kronenburgh nemen je mee door de theorie. Ook bespreken we de opdracht en geven we begeleiding terwijl je aan de opdracht werkt. Kronenburgh bewaakt ook je planningtijdens de zogenoemde ‘Move Foreward’ zoommeetings. De eindbeoordeling van je opdrachten wordt gedaan door de University of Essex. Dus vele verschillende vormen van leerondersteuning. Dit noemen we ‘blended learning’.

Student Corps in The Hague near Kronenburgh International Business School