Top-up Business and Management

De bachelor opleiding Business and Management van Kronenburgh International Business School is opgebouwd uit 3 periodes: (1) het Higher National Certificate HNC (Propedeuse), (2) het Higher National Diploma HND (Associate)en (3) de Top-up Bachelor Degree. Bij de Top-up kun je kiezen voor (I) voor voltijd studeren bij een universiteit in het buitenland, of (II) 1,5 jaar verder studeren in deeltijd bij Kronenburgh in samenwerking met de University of Essex.

Een jaar studeren in het buitenland

Studeren aan een universiteit in het buitenland is een enorm waardevolle ervaring en staat je leven lang goed op je CV.

Met het Level 5 Higher National Diploma HND RQF kun je toegang krijgen tot het Top-up programma bij vele universiteiten in de richting “Business and Management” of een vergelijkbare studierichting. Ga naar: https://www.highernationals.com/degree-finder en vind de universiteiten met een Top-up programma. Deze lijst is overigens niet compleet. Je kunt ook op internet bij de Universiteit van je keuze kijken of ze een Top-up jaar aanbieden in de richting Business and Management..

Vanzelfsprekend verschillen de specificaties van het Top-up collegeprogramma en de organisatie van het onderwijs per universiteit. Houd er rekening mee dat o.a. de toelatingseisen van deze universiteiten aan verandering onderhevig zijn. Zo kunnen er elk jaar extra of andere eisen worden gesteld aan het niveau Engels en aan het behaalde niveau bij HNC en HND etc.

Legal Residency in The Hague at Kronenburgh International Business School

Of je kiest voor deeltijd Blended learning bij Kronenburgh en Essex

Wil jij geen jaar in het buitenland gaan studeren, maar liefst juist zo veel mogelijk aan de slag in het bedrijfsleven? Dan kun je er voor kiezen Top-up in de vorm van deeltijd Blended Learning te doen.

Het deeltijd Blended Learning Top-up programma wordt aangeboden door Kronenburgh International Business School in samenwerking met de University of Essex. We maken namelijk gebruik van de online leeromgeving van de University of Essex, als onderdeel van Kaplan International Pathway. Het leermateriaal omvat specifieke literatuur, pre-recorded hoorcolleges en discussieplatforms.

Net als HNC en HND is de Top-up periode assignment based. Units worden dus afgerond door het maken van een opdracht. Kick-off en theorietoetsen zijn er niet meer. Ook schrijven studenten een artikel bij elke unit. Er wordt een actieve bijdrage verwacht van studenten tijdens de online groepsdiscussies geïnitieerd door Essex. Studenten schrijven bij elke unit ook een persoonlijk leerverslag.

Je gaat zelfstandig door de leerstof heen en aan de slag met de opdrachten. De Kronenburgh docent geeft begeleiding bij onduidelijkheden van de theorie. Ook bespreken we de opdracht en geven we begeleiding terwijl je aan de opdracht werkt. Kronenburgh bewaakt ook je planning tijdens de zogenoemde ‘Move Foreward’ zoommeetings. Ook de University of Essex biedt studiebegeleiding. Dus vele verschillende vormen van leerondersteuning. Dit noemen we ‘blended learning’.

Tijdens dit top-up programma is er ook weer ruimte voor een internship voor het uitvoeren van het Advanced Business Project (an in-depth research). Een internship is overigens niet verplicht. Je kunt ook afstuderen zonder een internship.

De planning wordt strikt voorgeschreven door de University of Essex. Ook de eindbeoordeling van je werk wordt gedaan door de University of Essex. Dit is logisch, want de universiteit van Essex verstrekt de beoogde bachelor degree. Ook de diploma-uitreiking is bij de University of Essex in de UK.

Student housing in The Hague near Kronenburgh International Business School
Student Corps in The Hague near Kronenburgh International Business School

University of Essex

De University of Essex, opgericht in 1963, ligt net buiten Colchester, met nog twee campussen in Loughton en Southend-on-Sea. Het midden, westen en zuidwesten van Essex is een van de meest welvarende delen van Oost-Engeland en maakt deel uit van de Londense forenzengordel. Er is hier een grote middenklasse en het gebied staat alom bekend om zijn privéscholen. De University of Essex is een openbare universiteit.

In de rankings wordt de universiteit van Essex gewaardeerd als een over het algemeen een goede universiteit op het gebied van faciliteiten, clubs en verenigingen en onderwijs. Zoals de Engelsen het zeggen: it is a desent universiteit. Een van de top 5 redenen om voor de University of Essex te kiezen is dat het onderwijs van hoge kwaliteit is. Het onderwijs aan de University of Essex heeft een gouden rating in het Teaching Excellence Framework (TEF). Dit betekent gebruik maken van de beste onderwijs-, leeromgevingen en studentresultaten in het VK. Ook het online leermateriaal dat Kronenburgh gebruikt, krijgt ook goede evaluaties. Kortom met een bachelorgraad van de Universiteit van Essex kun je voor de dag komen.